söndag 5 december 2010

Underbara underbara!

Idag hade jag fått direktion om att hålla mig borta från hemmet vid tolv haket. Så jag tog min bil och åkte till pontus som jobbade i väntan på att få komma hem. Runt klockan ett fick jag komma hem och möttes av Annika som hängde halvvägs utanför dörren skrikandes att jag fick vänta. Ut kom hon och ögonbindel på. Och detta var vad som fanns innanför dörren.

Fast med mina vänner ståendes i hallen också.

Självklart så börjar jag ju gråta det första jag gör. Med tänkte på vilken energi min söta vän Annika har lagt ner på detta, för min skull! Efter massa tjutandes och kramar så kunde jag äntligen behärska mina känslor för att kunna säga något av betydelse till mina vänner. Som vad fint och vad söta ni är! I köket stod det uppdukat med lussebullar, knäck, glögg och massa andra godsaker! Efter massa snack så var det visst dags för lekar.

Lekarna gick ut på att jag skulle få en snabbkurs i hur man tar hand om barn... Detta gick väl sådär, blöjbyten lär Pontus få sköta för om jag tar det så lär bajset komma utanför och ungen få hjärnskador. Att fälla upp en vagn har jag oxå lärt mig att det inte är det lättaste. Så när vi köper barnvagn är det bäst att vi får med en beskrivning... eller får Ponta fixa detta oxå? Slutsumma= det är inte det enklaste detta med barn ;)
Presentöppning fortsatte dagen med! Presenter oxå, herregud allt detta och så ska jag få presenter med. Jätte fina saker, som body, hakklapp, mössa, snuttefilt, årskonsumtion av nappar;) Och massa andra jättefina saker! Tack så jättemycket allihopa!
Sen var det fikapause igen (jaa en gravid kvinna behöver mycket fika;)) Julefika med en jättegod och fin tårta som Emelie hade gjort.

Annika jag är så glad och tacksam över allt jobb du har lagt ner på detta, och jag hoppas att jag visade det oxå! Hur fint som helst! Och tack till ALLA er andra för att ni kom och pysslade o fixade i huset tills jag kom hem. Presenterna var såå fina. Men jag är mest glad över att ni bara kom, det betyder så mycket för mig att bara sitta och umgås med mina vänner! Helt överväldigad blev jag, och jag hoppas att ni vet att ni betyder väldigt mycket för mig! En underbar dag för som mina vänner vet, för en väldigt efterlängad bebis! Det är så roligt att mina vänner firar min bebislycka med mig för jag är verkligen jätte lycklig och förväntansfull över detta lilla knyte som ska dyka upp i vårat liv om en väldigt snar framtid. Detta är bland den lyckligaste tid i mitt liv och det är så roligt att jag oxå har vänner attt dela denna tid med!

Älskar er.

3 kommentarer:

 1. Va roligt att du blev så glad :)
  Självklart delar vi den här tiden med dig, vi ser ju lika mycket fram emot att bli "mostrar" som du ser fram emot att bli mamma ;) Iaf gör jag det!!
  Älskar dig med min vän <3 Du är värd varenda sekund av din lycka :)

  SvaraRadera
 2. Du är inte den enda som gråter, det finns känslosamma läsare i mogen ålder som förundras över er kärleksfulla vänskap. Du är nog en väldigt kär vän för många - man får vad man ger!!
  Tusen kramar och lycka till

  SvaraRadera
 3. de är så tacksamt att göra sånt här för dej ellan, du är en så underbar vän som ställer upp i alla väder & du förtjänar mycke mer än de lilla man ger! men du vet ju iaf att jag uppskattar dej otroligt mycke!
  älskar dej me <3 ska bli så spännande den här tiden framöver nu!

  SvaraRadera