fredag 17 december 2010

Prat prat prat

Satt och tittade på efter tio på tv4. Det var en intervju med Sanna Bråding, då kom jag och tänka på att det inte kan vara lätt att kändis. Att sitta och prata om sig själv i timtal då måste man nog allt vara lite crazy! Att man kan sitta där och njuta av sina egna lärdomsord om livet. Okej jag vet, jag har en blogg och då är själupptagen. Men jag menar gud, det är ju inte konstigt att kändisar är så konstiga. Bla bla bla bla... Om jag har pratat själv ett tag så tröttnar jag liksom på min röst. Men vissa kan bara inte sluta, it goes on and on and on. Och man undrar finns det något stop? Det kommer bara ut massa självälskande ord.
Finns det någon som helst nyfikenhet på andras liv? Japp det är frågan.

2 kommentarer:

 1. Det är väl lika bra jag erkänner att jag hittat hit till lilla kusinen. Kul att läsa om din mage och din vikt. Inte lika kul att veta att jag nästan väger lika mycket och jag är INTE gravid =0). Fast det är på väg neråt sakta men säkert.
  Blev ett par kilo när jag slutade röka.

  SvaraRadera
 2. haha ja de är frågan ellan.
  intervju på intervju på intervju, måste va sjukt uttröttande att prata... jag blir trött i munnen när jag pratar för mycke, dom har nog väldigt bra munmuskler :S
  haha

  SvaraRadera