torsdag 9 december 2010

Big mama!!!

Värsta inlägget hade jag tänkt idag, det är ju så himla fint väder idag så jag tänkte ta några fina vinterbilder på hästarna och lägga ut! MEEEEEN min kamera hade tyvärr inge batteri så det sket ju sig....Får hoppas på fler sånna här dagar så jag får till några fina kort.

Istället kan jag ju meddela alla intresserade att jag har nu nått 76kilo! 20 kilo har jag nu gått upp exakt. Hahaha, ja man kan ju inte annat än att skratta och hoppas att jag har diciplinen att gå ner dessa kilon i framtiden. Annars så får Diva stackarn det jobbigt att behöva bära mig varje dag...

Hela frysen är nu fullproppad med lussebullar och kylen med julgodis. Jag och syrran hade fullt upp med alla grytor och bullar som skulle bakas samtidigt. Men mycket blev det och gott blev det oxå! Kanske hamnade ett o annat Emblahår eller Taradregel med men det blir bara lite extra smak!

Näha nu får jag sätta fart för jag ska vara hos Johanna vid klockan ett för att bege oss till Tvärskog för filmmys hos Annika! Vi ska kolla på massa gamla filmer från torpet tiden, tror jag kommer sitta o säga -åhh va smal jag är!!!:) Det är så jäkla roligt att titta på dessa filmer! Vi hade ju lixom våran egna humor, så för någon utanför tycker nog att det är skittråkigt. Tur att det bara blir vi då:)

1 kommentar:

  1. haha de blev ju inte riktigt så att du sa att du va smal ellan ;) hahaha
    men gud va roligt vi har haft! de är sjukt kul att se dom här filmerna! är så glad att johanna filmade allt. fast lite pinsamt o se hur fan man betedde sej förr, pillade jämt i håret & världens fulaste klädstil :S
    hehe ;)

    SvaraRadera