tisdag 13 april 2010

Bra dag!


Jag hade en sån där lyckad dag igår, ni vet när allt går som det ska. Eller man inte jäktar upp sig över små saker! Kalvarna fick så rent och fint i sina hyddor, tror jag öste ut 6 skopor på lastmaskinen...fysörrens va muskler det blir:) Konstigt nog så längtar jag alltid till "mocka" dagen. Det är så roligt att se kalvarna skutta i sin nya halm!
Sen var det dags o mjölka och korna hade nog längtat efter mig som vanligt:P! För dom var så snälla och gosiga! 650 hade hunnit kalva under helgen, och jag brukar alltid ha otur me kalvar som bara vägrar att dricka. Men denna var såå smart och självklart var hon svart:)hehe! Jag var iofs inte hemma förrens klockan 7 men det var så skönt att inte känna stressen...

När jag tog in Diva efter jobbet så var hon helt tokig, jag kände att, japp idag kommer jag skada mig;) Vi stod länge i gången i väntan på att Divas puls skulle gå ner en anning... Tillslut gick vi ut och jag satt upp, och då kom lugnet. Hon var cool-lugn hela rundan! Nu blev det ju tyvärr ingen jätterunda för dimman kom som en jäkla orkan...och jag vill inte bli tagen av älvor o sånt shit!hehe! Men rundan var helt underbar och att hon var så lugn!

En mycket bra dag nu hoppas jag att denna blir lika super!
xoxo

2 kommentarer:

  1. Du ska inte bry dig om skitsnacket Ellan.. Du är en underbar människa som har såå mycket att ge till dina nära och kära!! Det kan jag skriva under på!! Du har ett mycket stort hjärta, bryr dig om andra och ser till att andra har det bra!!!! Så skit i dom skitiga som pratar skit, dom är bara avundsjuka för att dom inte kan ge lika mycket som du kan! Vem hade inte velat vara sån??=) Kraam kompis!!

    SvaraRadera
  2. va kul att du bloggat igen :) jag har väntat ! :p
    sööööt kalv!

    SvaraRadera