lördag 3 april 2010

Andras lycka :)

Först måste jag spy lite galla, här hade man kommit på värsta blogginlägget igår. Nä vad händer då? Det går inte att logga in,ggr;) Så nu på morgonen hade jag ju glömt bort va det roliga var... Så nu får ni ett annat.

Igår var jag hemma hos Jennie en gammal jobbarkompis från ica:) Så jag fick rida på hennes fina polle, Nadine en haflinger! Jätte mysig var hon, lugn väldigt lugn. Det är ju lixom inte vad jag är van vid:P! Men det är så jäkla skoj att rida på olika hästar alltså! På Nadine fick man tänka fram fram fram, på Diva får man tänka sakta sakta sakta;) hehe! Efteråt så tyckte Jennie det va jätte inspirerande att få sett mig rida henne, Åhh va glad jag blev. Jätte duktig tyckte hon att jag var:)

Det är ju inte så ofta man får höra det, svenskar har något inbyggt i sig att inte berömma andra tycker jag! Okej många tycker säkert inte att jag e speciellt duktig, men man kan väll ändå berömma något annat isf?? Alla måste få höra att dom är duktiga och egentligen hur svårt är det att berömma någon?? Inte alls! Svenskar ta och skärp till er, nu tror ni säkert att jag inte kan ta kritik. Men det är inte det de handlar om utan att man måste kunna unna andra människor framgång! Om man då är missnöjd med hur sitt egna liv blev, ändra det då! Istället för att gå och inte kunna vara nöjd över andras lycka!
Hur glad blir man inte när man pratar med någon som är glad? och hur roligt är det inte att säga något snällt till nån o höra hur glada de blir, alltså nu ska man ju verkligen mena det man säger. Men det är inte så svårt att hitta saker! Andras lycka kan ju mycket väll bli din lycka. Jag menar deras positiva energi smittar ju så njut isället för att tjura och tycka det är jobbigt med andras framgång.

Jag tror jag har åkt på bihålleinflammation så jäkla ont!!!! Satans h**vete! På min lediga tid:( Buhu!! Men jag gör mitt bästa för att glömma bort att det är något som gör ont, inget ska få förstöra min minisemester!

Hugs and kisses:)

1 kommentar: