fredag 1 april 2011

Denna häst!

Igår tog jag mig en ridtur och herregud vilken häst jag har! Nu när jag är nybliven mamma så har jag inte samma tid som innan. Förut kunde jag rida 6dar i veckan. Nu får Diva nöja sig med 2 dagar...Men på dessa ynka dagar så känner jag att hon lär sig mer än någonsin. Igår då när jag red så tränade vi igångsättningar, från skritt till trav. Diva har förut haft riktigt svårt för det och slängt upp huvudet och sprungit iväg! Nu "joggar" hon in i traven vid varenda igångsättning! Faan va underbar hon är. Man blir så inspirerad varje gång man rider och vill bara rida o rida o rida. Men jag får hejda mig och komma ihåg mitt tankesätt att jobba intensivare på kortare tid än att sitta o nöta o nöta. Det funkar helt enkelt inte på Diva, utan nya saker hela tiden och bara upprepa till hon förstår eller förstår lite iaf. Åhh va härligt det är att vara hästägare!

2 kommentarer:

  1. Fasen vad härligt, äntligen känns det som ni hittat varandra du och Diva. Ni är vänner som lyssnar på, fokuserar och respekterar varandra... Du är så himla duktig syster yster, du har ett fantastiskt djuröga som du ska lita på i alla lägen:)

    SvaraRadera
  2. åh va kul ellan att de går så bra!! jag vet precis känslan av att lyckas me minsta lilla grej. va de än är. så himla underbart! tror du kommer lyckas få hennes inställning att ändras för alltid nu när du jobbar så duktigt!

    SvaraRadera