söndag 23 januari 2011

Bildregn:)Jag ska ta den där sabla blixten!


Mosters gullunge!


Våran gullunge! Min födelsedag blev helt klart den bästa någonsin. Bara jag, pontus och Emilia. Tänka sig att 25års dagen skulle bli den födelsedagen jag sitter med mitt barn i famnen... så härligt!
Jag hann även med premiärturen på Diva och hon var såååå duktig. Jag är så himla glad att Diva och jag äntligen har hittat rätt i träningsjunglen och bland alla goda råd...Näe som syrran sa jag ska nog lita på min egen bedömning för jag känner nog min häst bäst. Jag har ju nu inte ridit Diva på flera månader och hon var som en dröm, löd minsta vink och var glad o positiv hela tiden. Jag tror jag får tacka syrrans häst Lina för min nya syn på att rida! Jag var så glad när jag gick från ridhuset med vad som känns min nya häst, för så känns det verkligen.

2 kommentarer:

 1. åh emilia är verkligen världens finaste <3
  o de är så kul att du hittat hem me diva, de är inte alltid så lätt att hitta sin röda tråd!! kul :D

  SvaraRadera
 2. Att syrran kan vara klok ibland:) Lite uppe i molnen iof men då brukar du plocka ner mig på jorden. Tror vi matchar varandra bra där:)
  Vad fina vi e jag och bästa Emilia, tror hon tycker om mig, eller så ser hon inte skillnad bara;) Hört att dom bara ser 30 cm ungefär:)
  Puss!!!!!

  SvaraRadera