söndag 16 januari 2011

Snart är det dags:)

Okej idag skulle jag och Emilia gå ut o gå som vanligt men när vi kom ut på vägen fick jag se isbana så långt ögat nåde... Vi försökte tappert ungefär 200meter men sen gav jag upp. Tillomed Embla fick kämpa för att hålla sig på benen och hon har ju fyra ben. Så Emilia fick vara med o mocka skit istället, man ska lära sig i tid;)

Imorgon kommer mamma och hon skulle ta med sig en sadel eftersom jag har min till salu på Annas hästshop. Till helgen kommer nämligen min premiär tur äga rum!! Jippi som jag har längtat efter att rida. Och ska jag vara ärlig så tror jag Diva längtar nu oxå. Jag kanske åker av så det sjunger om det, men jag tror inte det utan jag tror det kommer gå galant:) Super skoj ska det bli iaf!

Igår var vi hos svärföräldrarna och Emilia stortrivdes i famnen hos farmor och faster. Och jag blev bjuden på middag, kan ju inte bli bättre:) Jag hade ju mina underbara vänner på besök för några dagar sedan och jag har ju glömt o lägga upp bild. Tyvärr glömde jag ta kort när sparris höll Emilia, så det blev bara Annika. Emilia var "the center of attention" och hon bara älskade det:)

2 kommentarer:

  1. jävla väder! rätt jobbigt nu, men snart så är de borta :D
    fin bild, jag tycker så mycke om den lilla gullungen <3

    SvaraRadera
  2. "Glömde ta bild på Sparris" Vet inte om det är okej.. ;) Jätte fin bild på Annika :) Puss

    SvaraRadera