lördag 30 oktober 2010

Mat

Travet igår gick som förväntat jag vann 16 kronor... så någon miljonär på hästspel lär jag ju inte bli ;) Men däremot var Annika en riktig turgumma som vann flera gånger. Sparris var väl lite smådeppig över sin överstekta biff, så hennes spelfejs kom riktigt aldrig igång.
Ett jätte grattis till fia som hade Larm som startade i lopp1 och placerade sig 3:a! Och sen också Ditte(tror jag den hette?) som placerade sig 2:a plats i monteloppet! Som sagt en dunder kväll för Fias hästar:) jätteroligt för henne. Hade det varit jag hade jag nog lipat ihjäl mig om mina hästar hade varit så duktiga.
Underbart att det äntligen blev av att åka in till travet. Och om jag inte såg fel så tror jag att både Annika och Sparris blev lite facinerade av sporten. Eller kanske det var maten som steg dom åt huvudet, för let´s face it NI äter ju väldigt dåligt. Och när ni väl äter då kommer lyckoruset över er ;)
Nä jag tror faktiskt ni behöver mig, så någon styr upp era matvanor eller iaf tjatar lite extra utöver vad era egna föräldrar gör. För just nu är det vad min skalle består av. Mat mat och åter mat det är vad tankarna återkommer till hela tiden. Näha nu ska jag nog äta lite;)

2 kommentarer: