fredag 29 oktober 2010

Höstfint

Jag tyckte det var dags att göra lite höstfint i bloggen. Det kan ju inte vara sommar hela tiden;) Så jag drog på mig stövlarna och gick ut med kameran. Det är ju tur att Pontus har köpt ett nytt större objektiv för hästarna är nämligen livrädda för kameran. Lite löjligt, jag får stå i ena delen av hagen medan dom två tokfiorna står och frustar i andra änden...Men Embla är iallafall värsta fotomodellen. Det är nog omöjligt att få ett fult kort på henne. Diva och jag hade lite mys innan jag drog fram kameran. Det är så roligt att Diva börjar bli så otroligt lyhörd. Minsta vink och hon förstår vad jag vill. Bette vill mest ha godis hela tiden och självklart får hon det också :)

Annars går jag nog mest runt här hemma i slowmotion och myser med stora magen och mina djur. Och när kvällen närmar sig så längtar både jag och Embla efter husse. När husse äntligen kommer innanför dörren går Embla bananas, det är som hon säger -äntligen kommer husse!! Wiii nu kan vi leka i ett normaltempo och inte som matte som knappt kan böja sig;)
Igår gick jag in i vecka 30 så nu är det bara 10 veckor kvar...wiiho det närmar sig:)

2 kommentarer:

  1. så fint du gjort!!! du har så rätt - embla posar otroligt fint för kameran haha :D vilken tjej!! diva är tjoooock som du ;)

    SvaraRadera
  2. Jätte fint!! Mys på!!! :)

    SvaraRadera