torsdag 25 mars 2010

Fullt upp!

Japp idag har det varit full rulle, and i like it:) Då hinner man lixom inte stanna upp o bli trött...Dagen började med morgon mjölket sen for jag till jobbet vid halv tio för att möta upp slaktbilen. Så jag stannade kvar till ett o fixade o donade så det skulle vara fint tills barbara kommer imorgon, våran foderrådgivare...Skit duktig är hon!
Nu är det såhär att när slaktbilen skulle komma idag så börjar mina tankar gå i hundratjugo. Och jag tycker inte om det, faktiskt så har jag varit ganska kall ett tag nu. Men som sagt nu börjar jag tänka igen, jag vet ju att djuren inte håller som mjölkkor och att vi har gjort vad vi kunnat... Men ändå så tycker jag så synd om dom. Jag funderar över hur dom kommer ha det i bilen dit hur stressigt det inte måste vara för dom att stå där och inte veta. Sen tänker jag hur det blir när dom kommer in, kommer dom vara snälla mot dom eller slå på dom det sista dom får uppleva i livet, kommer dom skjuta fel?tänk om???Näää fyy jag hatar dom här tankarna, varför? jo för att jag älskar att jobba med djur och jag måste blockera alla tankar för att kunna arbeta med dom... För det gör så ont i mig när jag ser dessa fina djur och dom har ingen anning om vad som komma skall.Dom fick jätte mycket kärlek innan dom åkte.
Nä okej min dag nu då, Diva och jag va på dagliga promenaden och hon var så glad:) imorgon ska vi in och kolla om hon är frisk!!!hoppas hoppas hoppas,ni får hålla tummarna!
Jag pratade med Linda idag oxå, gud va roligt det är! Det känns alltid så rätt o prata med Linda det kan ha gått allt från 1år till två månader och det känns ändå som om det var igår. Hon är så go, vi har alltid så skoj hon och jag:)Sån mysig tjej verkligen!
Bette hade rullat 56 ggr idag såg det ut som, så man fick ta i med hårdhandskarna en hel matta utav lera var det på stallgången när vi var färdiga. Men fin blev hon!
Nu ligger jag framför tv o softar, så gutt:)
se you later alligator;)

1 kommentar:

  1. I hear you my friend, inte kul att se dom åka... :( men som sagt, amn har blivit kall.

    SvaraRadera