måndag 21 juni 2010

Fy faan

Jag blir så ledsen. Igår blev vi nämligen av med 6 stycken tackor som blev ihjälbitna av hundar! Faan att folk inte kan ha bättre koll på sina hundar alltså. Lammen låg förtvivlat forfarande brevid sina döda mammor, en tacka kom och gick med hela låret bortslitet. Fy faan alltså! Okej om det hade varit vilt som hade gått på djuren, det kan man inte rå för. Men hundar!!!den dumma människa som släppte lös sina hundar utan att ha koll på dom.... Det var som en massaker i hagen. Stackars alla dessa lamm som blev utan mamma. Och tänk vilken skräck. Hundarna kan ju inte rå för sin instinkt men vi människor ska faan i mig kunna tygla den annars kan man inte ha hundarna lösa! Näe för jävligt helt enkelt. Blir bara mer och mer upprörd bara jag tänker på det. Så jäkla onödigt. Min gammeltacka 3144 strök med, hon stod och diade sina två små lamm även att halva låret var bortslitet. Tyvärr fick vi ju skjuta henne. Endast två av de som blev bitna gick att rädda. Men de flesta var redan döda när vi kom dit.

Skit förbannad!

3 kommentarer:

 1. Anmäl dom jävlarna!!! Eller skicka Embla på dom jag kan vara back up med Dusty och Joppe...ÅÅ så klart Pelles älgstudsare.

  SvaraRadera
 2. de är så sjukt de här. jag blir så förbannad att de slår knut på mej! vilken syn för pontus & greger då?! usch & fy! stackars djur...

  SvaraRadera
 3. Fy fan va jag blir upprörd!
  Stackars tackor som gjorde allt för att skydda sina lamm :(

  SvaraRadera