fredag 24 februari 2012

Jonne, Walle, Holland

Om vi frågar Emilia så är alla lika bra, sålänge det finns spakar och en ratt. Då kan jag hänga med farsan i traktorn hela dagen lång.


Så vad händer annars då? Jo här flyter vardagen på. Emilia får man dra från dagis och muta med både fåren och Embla för att komma därifrån.
Och på tal om Embla så har hon varit hos tandläkaren idag. Karin kom hem och la upp henne på köksbordet, pyttelite lugnande och vips så var tandstenen borta. Det jag tror Embla var mest förvånad över var att hon fick vara uppe på bordet...
Nästa vecka börjar seminkursen och sen får vi hoppas att jag får leka tjur i besättningen. Det ska bli så jäkla kul att få lära sig något nytt! Men jag mitt pucko fällde ju en sån fin kommentar till chefen idag.
-Eee får jag lön nästa vecka eller hur blir det?
Chefen- Nja jag tänkte ju att kursen får du ju.
Och nu efteråt förstår jag ju hur otacksam jag lät, jag ville ju egentligen bara veta hur jag skulle planera upp ekonomin nästa månad. Inte att jag förväntade mig någon lön. Men det var ju smart sagt. Jaja alltid hänger inte hjärnan och munnen ihop..
Och nu börjar äntligen babyboomen på jobbet gå mot sitt slut. Nästa månad kommer det endast 10 beräknade kalvar. Februari månad var det runt 30 kalvar, hälften beräknade. Resten kom väl storken med eller något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar