söndag 18 mars 2012

Hua mig

Sockersöt? Nä förtusan jag är Cooooling!

Vad dålig jag har blivit på att blogga!

Så vad har hänt? Emilia har legat sjuk i en vecka med feber och ingen ork. Så vi har spenderat tiden uppe i mammas och pappas säng framför televisonen. Jag blev varnad av en annan förälder att första halvåret på dagis brukar innebära sjukstuga. Och änsålänge har det stämt, Emilia går ju på dagis ons-fredag. På Lördagen börjar näsan rinna eller spy komma och sedan hinner hon oftast bli frisk till nästa Onsdag. Och så har det sett ut. Däremot förutom influensan så har jag o Pontus klarat oss, peppar peppar.
Igår hade vi fin besök av Angelina och Ellie. Emilia visade alla sina leksar. Men bara visade för här håller vi hårt i leksakerna. Dela med sig, vad är det?;)

Idag har jag pysslat med vad jag är bäst på i trädgårdstema. Nämligen röjt med röjsåg. Ligga och rota i landen och plantera o sånt shit är inte min starka sida, jag erkänner. Men däremot fara fram med röjsågen och gasa lite extra det är mer min melodi!

Semineringen av kossorna då? Det började bra i veckan och jag kände hur självförtoendet steg. Lite trixande men jag kom fram tillslut, utan att ha grävt i kon tills armen domnat av. Men sen hände något i slutet av veckan. Det började med att en ko sparkade så dant att mina ben for hit o dit av alla kickar. Jag försökte parrera sparkarna men mina fötter rörde sig inte lika snabbt som kons. Så blåmärkerna sitter som gjutna för tillfället. Dagen efter så kände jag att jag blev lite feg. Så jag sa till Andreas att hålla sig i närheten om jag behövde assistans. Efter en halvtimma i kon och en arm som knappt visste vad fingrar är för något så droppade Andreas in, med någon snitsig kommentar. Han fick ta över, och seminerade kon på under 20sekunder. Mitt misslyckande var totall. Och självförtoendet är inget att skryta med... Nya tag nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar