torsdag 23 juni 2011

Nu kommer dom!!

Emilia har fått en tand! Och med besked, vi som hade kommit in i sån skön nattrutin. Läggdags kl8-9 och så sov hon till kl5-6 på morgonen. Man vänjer sig fort vid att få sova en hel natt ska jag lova er. För nu har hon vaknat två gånger varje och vill ha mat (många tycker det är lite men för oss är det mycket). Så idag är man segbengt.

Så vad händer i midsommar då? Enligt mig är detta den bästa högtiden!
Inte massa presenter. Julafton brukar ju bli out of control tycker jag. Midsommar handlar bara om god mat med vänner och familj. Vi ska fira midsommar med Pontus familj dom drar varje år ihop ett stort galej. Nu hamnade dock lotten på Pontus som får mjölka på kvällen. Så jag får se om jag drar mitt strå till stacken och hjälper stackarn;)

Jag får erkänna att nu börjar man sakna jobbet. Att få ta i ordentligt och jobba med kroppen. Okej att Emilia börjar bli tung nu;) Näe det ska bli skönt faktiskt. Pontus går ju hem i Oktober så det är inte långt kvar. Det gör faktiskt att man njuter riktigt ordentligt av Emilias och min stund. För nu har vi ju äntligen ett datum på när man ska vara tillbaka. Jag har ju varit hemma rätt länge nu med sjukskrivningen ju.

Nu ska jag sega mig lite medans Emilia sover ute i stormen. Den ungen är rolig alltså i vagnen sover hon som en stock!

1 kommentar: