söndag 4 juli 2010

Familjemiddag

Igår hade jag kära familjen här, okej halva. Syster och bror med sina respektive. Maten blev helt gudomligt god enligt mig. Eller för att vara mig, jag är ingen särskild höjdare i köket men jag e jävligt mycket bättre på annat ;) Det blev lite badmintonspel under kvällen ända tills det blev tjejerna mot killarna och det började gå utför för killarna då blev Jonte galen och bröt racket på mitten, hehe!! Där slutade spelet....En helt underbar kväll med mina närmaste. Det vinnande laget var Moi, Madde och Rebecka all ära åt oss!!!
Jag tittade på fotboll för första gången detta VM Tyskland paraguay tror jag det var??? Madde och Peter var helt inne i detta spel jag försökte med lite kallprat under spelet men la ner det ganska fort ;) Och bestämde mig för att titta, 10 minuter sen drog jag till köket... Tyvärr glömde jag att ta kort som vanligt, grrrr på mig själv!
Lillebror har äntligen bestämt sig nu och han ska bli polis!! Shit vi får en polis i familjen:) Då behöver vi inte besikta bilen längre, mohaha! Jätte roligt verkligen! Det kommer passa som handen i handsken tror jag. Det roliga är att Jonte har alltid sagt ända sen han var liten att han skulle bli brandman eller polis. Jag har nog aldrig vetat vad jag vill bli. Men nu vet jag vad jag vill bli när jag blir gammal, jag vill bli min egna chef och jobba med mina egna djur. Ska jag slita som jag gör så ska det vara för mitt egna. Där kan jag iaf försöka med alla mina ideer och testa. Ingen som röstar bort mina ideer innan man ens försökt. Så jag hoppas att min framtid kan se ut så. Men man vet aldrig.

bye bye :)

1 kommentar:

  1. Självklart kommer din framtid se ut så! Du är ju kvinnan i huset = Chefen ;)

    SvaraRadera