lördag 29 oktober 2011

Ledsen liten tjej

Igår firade jag och Pontus 6 härliga år som förlovade. Så vi kallade in barnvakt(mormor) och åkte in till storstan. Där blev det 2 rätters, och bra det. För det hade inte gått ner en smula till i magen. Efter en jätte mysig kväll med framtidsplanering och tillbakablickar på vårat liv tillsammans så styrde vi nöjda hemmåt. Mormor har ju en bit hem så hon var nog glad att vi kom hem i skaplig tid. Emilia och mormor hade oxå haft det riktigt trevligt. Nattningen hade gått galant förutom att hon hade laddat upp ett fint paket lagom tills vällingen tog slut.

Men där tog också det roliga slut. För efter mormor hade åkt hem så vaknade Emilia med ilskrik. Hon var helt otröslig... Så natten gick i ett vaket tillstånd. Tillslut tog jag till med en panodil (tack My för tipset). Och Emilia fick iallafall några timmars sömn framåt morgonen. Och vad hade kommit fram när vi drog oss med tunga steg ur sängen i morse? Jo två tänder! En uppe och en brevid de två hon redan har nere. Vad jag blev glad att det var tänderna och inte något annat som spökade. Så snart kommer Emilia se ut som en riktig stor tjej med massa vassa gaddar i munnen.

Så nu åker hästarna in för jag ska sova! Ja iallafall några timmar hoppas vi på...

2 kommentarer:

 1. Jag vet nöden kräver ingen lag då morsan vill sova, så är whiskeyn slut så duger det lika bra med panodil ;)

  SvaraRadera
 2. Same working day fitting up lending options happen to be a variety of payday loans available for any four week period time period during
  urgent events. These people don’t need any proof situations’ catastrophe, neither of the 2 they desire surety,
  credit ranking neither other stuff. You could system a holiday, various necessary buying
  or even just covers your business charges – Similar morning installation lending products will let
  you in different events. Right now a lot of these lending products can be
  purchased internet.

  My blog post; pożyczka na dowód

  SvaraRadera