tisdag 2 augusti 2011

Så kan det gå

Då gick klassträffen av stapeln i Lördags. Och jag gick verkligen i världens mest händelserika klass. Om man hade haft en realityshow om oss när vi bodde på internatet så hade den slagit BB i hästlängder. Hur man kunde få ihop så starka personligheter i en klass? Nja det gick ju inte heller så bra alla gånger. Men även att man var i luven på varann om vartannat så har man lärt sig något att ta med sig hela livet. Det var precis samma personer som kom i Lördags som man hade i klassen, det enda som var skillnad var att vi har mognat. Och där ser man ju hur starka vi var i oss själva eftersom vi aldrig spelade någon som vi inte var. Utan detta är vad du får like it or not...

Om man aldrig har bott på internat så är det väldigt svårt att förstå vilken tight vänskap som bildas. Man bor så tätt under tre år så man kan varandra utan och innan, känns det som. Och så var det även i Lördags, man kände sig som hemma.

Jag kan inte rättifärdiga klassträffen med ord. Och inga bilder blev det heller. Jag skyller på att jag hade fullt upp, för inte hade det o göra med alkoholen inte :P!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar