onsdag 6 juli 2011

Återbesök

Tandläkaren igen då... Idag kom snälla mormor som gärna var barnpassare under tiden jag låg med smärtor i tandläkarstolen. Jävla skit att när man är lite barnledig vad gör man? Jo ligger och får jävla tandsten borttagen... Men nästa Onsdag då jäklar då ska tjejerna på tjejkväll på Skansen. Först får jag en 85minuters behandling. Ansikts, ryggmassage o massa annat. Sedan ska vi tjejer ligga på spa-avdelningen med ett glas vitt i handen och bara njuta!

Igår va Pannika här för att återigen planera återträffen för H03!!JIPPI!
Och faan va effektiva vi var! Det mesta blev gjort! Annika kom vid 10 på morgonen och vid halv åtta begav vi oss in till city gross för attplanera inköpen och beräkna prisuppgifter... Så nu är det mesta gjort och gud va jag längtar. Det ska bli så roligt!

Och dagens höjdpunkt idag var inte tandläkarbesöket utan min fina avtrillning som Diva o jag fick till! Vi kom så fint travandes o chup så låg jag på backen. Tur att rumpen-stumpen tog det värsta i fallet för det gjorde inte ont det minsta. Utan ungefär när jag fattade att jag skulle trilla av halvvägs ner så börjar jag skratta. Hur konstig är inte jag...

1 kommentar:

  1. aa nu har vi verkligen varit sjukt duktiga! ser såå fram emot det!
    haha mupp-ellan... sen när blev de KUL att ramla av?

    SvaraRadera