fredag 13 augusti 2010

Im back!

Okej sorry alla trogna följare för mitt uppehåll... som sagt jag har inte kunnat skriva ordentligt på mitt tangentbord. Men idag bara helt plötsligt så fungerade det igen! Wiii!!
En liten uppdatering om vad som har hänt. Jag har fått en ledighet på 4veckor som kändes välbehövlig, jag har ju nämligen inte hunnit ta någon semester. Så nu när de flesta börjar jobba då tar jag ledigt;p Änsålänge har jag hunnit med hur mycket som helst, storstädat halva huset, träffat massa vänner som det var ALLDELES för länge sedan, målat, rensat rabatter och viktigast utav allt hunnit med min älskade Diva! Vi har tömkört ganska mycket nu och hon är ju bara för duktig. Men idag står det nog ridning på schemat!
Min älskade syster har fyllt år också, 29år ojoj va gammalt;) ett super kalasigt kalas var vi bjudna på, med lekar, fiskdamm och tipspromenad.Nepp man blir aldrig för gammal för sånt!
Imorgon åker vi till High Caparall över helgen det ska bli hur skoj som helst. Det är westerntävlingar i helgen så det ska bli spännande att se, hur dom föser kossor med häst osv...

Vill bara påminna alla om att hösten snart är här.Och då sitter vi nerbäddade i soffan med en kopp te i handen med vinden slående mot fönsterrutan. Jag är faktiskt en av få som älskar hösten. Eller finns det kanske fler?:)
Bye bye

1 kommentar: